https://www.youtube.com/watch?v=sdHqijZGSc4

Welcome to

World

Limitless possibilities!®

DESPRE NOI

Înființată în luna iulie a anului 2013, societatea comercială Digital Arts & Services din Sibiu, cunoscută mai bine după acronimul D*A*S, a pornit la drum având ca obiect principal de activitate furnizarea, sub siglele D*A*S Solutions (Soluții D*A*S) și, respectiv, D*A*S Systems & Networks (Sisteme și rețele D*A*S), de servicii IT&C, pornind de la dezvoltarea de soluții software, design, programare și administrare web, servicii profesionale SEO și de marketing online, până la service-ul echipamentelor de calcul și inteligente de aproape orice tip, consultanța specializată în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor, proiectarea, implementarea, administrarea, optimizarea și dezvoltarea rețelelor structurate de date și comunicații, precum și a soluțiilor de tip datacenter profesionale. Rezultatele frumoase obținute în aceste domenii de activitate, a permis extinderea ariilor de interes ale companiei noastre. Începând cu luna martie a anului 2016, noile divizii – D*A*S Professional Printing (Tipar profesional D*A*S) și, respectiv, D*A*S Publishing House (Editura D*A*S) – au prins viață, compania noastră punând la dispoziția celor interesați o paletă bogată de produse și servicii specializate în cele două noi domenii de activitate. 

Pornind de la principiul Total Customer Satisfaction, compania noastră și-a asumat obligația de a asigura o calitate superioară serviciilor și produselor oferite, prin angajarea în acest efort susținut a avantajelor tehnologiei moderne, a cunoștințelor, experienței și creativității profesionale ale personalului, partenerilor și colaboratorilor D*A*S. În acest sens, așa cum sugerează și motto-ul companiei noastre – Limitless possibilities!®, posibilitățile sunt cu adevărat nelimitate!

Bine ați venit în lumea D*A*S !

Utilizând link-urile de mai jos, veți putea afla multe și foarte interesante detalii privind serviciile și produsele noastre.

Digital Arts & Services SRL
O.R.C.: J32/564/2013 * C.U.I.: 31941932 * Capital social subscris: 200 RON

Program cu publicul:
LUNI – VINERI   >>  9:00 – 18:00
SÂMBĂTĂ          >> 10:00 – 14:00
DUMINICĂ         >> Închis

SCRIE-NE UN MESAJ


  Adresa:
  Str. Sibiel, nr. 15, bl. 28 (C), parter comercial
  Sibiu – 550150, Județul Sibiu

  România, U.E.

  Telefon:
  +40 369 566988
  +40 770 148423
  +40 770 147130

  Fax:
  +40 369 566753


  E-mail:
  office@dassibiu.ro
  Website:
  www.dassibiu.ro

  Pagina Facebook:
  www.facebook.com/dassibiu.ro/

  E-mail serviciu D*A*S HelpDesk:
  helpdesk@dassibiu.ro

  E-mail serviciu D*A*S Comenzi:
  comenzi@dassibiu.ro