https://www.youtube.com/watch?v=sdHqijZGSc4

Welcome to

World

Limitless possibilities!®

DESPRE NOI

Înființată în luna iulie a anului 2013, compania D*A*S | DIGITAL ARTS & SERVICES din Sibiu este bine cunoscută sub acronimul D*A*S. S-a pornit la drum având ca obiect principal de activitate furnizarea, sub siglele D*A*S Solutions și, respectiv, D*A*S Systems & Networks, de servicii IT&C. Activitatea noastră a început cu dezvoltarea de soluții software, design, programare și administrare web și servicii profesionale SEO. A continuat apoi cu configurarea și service-ul echipamentelor de calcul și inteligente de aproape orice tip. Consultanța specializată în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor a devenit vectorul principal al prezenței noastre pe piață. Rezultatele frumoase obținute în acest domeniu de activitate au permis extinderea ariilor de interes ale companiei noastre. Astfel, începând cu luna martie a anului 2016, au fost înființate trei noi divizii. Acestea sunt: D*A*S Professional Printing (Centrul Copy & Print D*A*S), Tipografia D*A*S și, respectiv, Editura D*A*S. Compania noastră a pus astfel la dispoziția celor interesați o nouă și extrem de bogată paletă de produse și servicii specializate. 

Vizând totala satisfacție a clienților noștri, ne-am asumat obligația de a asigura o calitate superioară serviciilor și produselor oferite. În acest scop, am angajat avantajele tehnologiei moderne, cunoștințele, experiența și creativitatea personalului, partenerilor și colaboratorilor D*A*S | DIGITAL ARTS & SERVICES. În acest sens, așa cum sugerează și motto-ul companiei noastre – Limitless possibilities!®, posibilitățile sunt cu adevărat nelimitate!

Bine ați venit în lumea D*A*S !

Utilizând link-urile de mai jos, veți putea afla multe și foarte interesante detalii privind serviciile și produsele noastre.

das-digital-arts-and-services-sol-
das-digital-arts-and-services-systems-and-network
das-digital-arts-and-services-professional-printing
das-digital-arts-and-services-publishing-house

DIGITAL ARTS & SERVICES S.R.L.
ONRC: J32/564/2013 * CIF: RO31941932 * Capital social subscris: 400 RON

Program cu publicul:
LUNI – VINERI   >> 8:00 – 16:00
SÂMBĂTĂ          >> Închis
DUMINICĂ        >> Închis

SCRIE-NE UN MESAJ


  Adresa:
  Str. Sibiel, Nr. 15,

  Bl. 28, Sc. C, parter comercial,
  Sibiu – 550150, Jud. Sibiu, România, U.E.

  Telefon:
  +40 369 566988
  +40 770 147130
  +40 770 148423

  Fax:
  +40 369 566753


  E-mail:
  contact@dassibiu.ro
  Website:
  www.dassibiu.ro

  Pagina Facebook:
  www.facebook.com/dassibiu.ro/

  E-mail serviciu Helpdesk:
  helpdesk@dassibiu.ro

  E-mail serviciu Comenzi:
  comenzi@dassibiu.ro